Wash and peel the potatoes and carrots. Boil the eggs hard. Cool and peel them. Cut into small cubes. Wash the greens, dry and finely chop. Skin the fish and remove the bones. Cut into cubes. Prepare a transparent salad bowl.
Помойте и почистите картофель и морковь. Яйца сварите вкрутую. Остудите и почистите их. Нарежьте мелкими кубиками. Зелень промойте, просушите и мелко нарежьте. Очистите рыбу от шкурки и удалите кости. Нарежьте кубиками. Подготовьте прозрачный салатник.
Boil the vegetables. Pour cold water over the potatoes and carrots until the liquid completely covers the vegetables. In a separate pan, completely fill the beets with cold water. Bring water to a boil over high heat and reduce to medium. Cook until the vegetables are soft: potatoes - 25-30 minutes, carrots - 25-40, beets - 60 minutes. Peel and grate all vegetables on a coarse grater.
Отварите овощи. Залейте картошку и морковь холодной водой так, чтобы жидкость полностью покрывала овощи. Свеклу в отдельной кастрюле так же полностью залейте холодной водой. Доведите воду до кипения на сильном огне и убавьте до среднего. Варите до мягкости овощей: картофель — 25-30 минут, морковь — 25-40, свеклу — 60 минут. Почистите и натрите все овощи на крупной терке.
Form layers of salad. Place a layer of beets in a salad bowl, squeezing out excess liquid. Lubricate with mayonnaise. Place carrots in the next layer, then coat with mayonnaise again. Then lay out the potatoes and brush with mayonnaise. The fourth layer is chopped eggs and mayonnaise. Place fish pieces on top.
Сформируйте слои салата. В салатник выложите слой свеклы, отжав из нее лишнюю жидкость. Смажьте майонезом. Следующим слоем выложите морковь, затем снова промажьте майонезом. Потом выложите картофель и смажьте майонезом. Четвертый слой — нарезанные яйца и майонез. Сверху выложите кусочки рыбы.
Prepare the salad for serving. Before serving, let the salad sit for 10 minutes and sprinkle with finely chopped dill.
Подготовьте салат к подаче. Перед подачей дайте салату настояться 10 минут и посыпьте мелко нарезанным укропом.
Instead of a salad bowl, you can form the salad in a cooking ring and serve on a large platter.
Вместо салатника можно сформировать салат в кулинарном кольце и подавать на большом блюде.