Rinse the fillet thoroughly, then boil in water with a little salt until fully cooked. Hard-boil the eggs, cool and peel them. Rinse the prunes and walnuts well and then dry. Rinse and peel the cucumber. Rinse and dry the greens for serving. Also prepare glasses for serving.
Филе тщательно промойте, после чего отварите в воде с небольшим количеством соли до полной готовности. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Чернослив и грецкие орехи хорошо промойте, после чего просушите. Огурец сполосните и очистите от кожуры. Зелень для подачи сполосните, просушите. Также подготовьте бокалы для подачи.
Start cooking. Cut the dried fruit and chicken into small cubes. Cut the eggs in half, separate the yolks and whites. Grate the yolks and cut the whites into medium-sized cubes. Chop the cucumber and nuts with a knife.
Начните приготовление. Сухофрукт и курицу нарежьте небольшими кубиками. Яйца разрежьте пополам, желтки и белки отделите. Желтки натрите на терке, а белки нарежьте средними по размеру кубиками. Огурец и орехи измельчите с помощью ножа.
Prepare the salad. Lay out all the ingredients in layers, not forgetting to coat them with mayonnaise. Place fillet pieces on the bottom of the glasses. Then add layers of prunes, cucumber, egg whites and nuts. Sprinkle the finished dish with grated yolks. After this, put the salad in the refrigerator for 15-20 minutes to soak it.
Приготовьте салат. Все ингредиенты выкладывайте слоями, не забывая промазывать их майонезом. На дно бокалов выложите кусочки филе. Затем добавьте слои чернослива, огурца, яичных белков и орехов. Готовое блюдо посыпьте тертыми желтками. После этого уберите салат в холодильник на 15-20 минут, чтобы он пропитался.
Decorate the finished salad with herbs. Basil, mint or parsley leaves are perfect for this.
Готовый салат украсьте зеленью. Для этого прекрасно подойдут листья базилика, мяты или петрушки.