Prepare all ingredients, rinse the meat. If there is an unpleasant odor, soak the rabbit in cold water for 10-12 hours. Peel the carrots and onions.
Подготовьте все ингредиенты, промойте мясо. Если есть неприятный запах, замочите кролика в холодной воде на 10-12 часов. Очистите морковь и лук.
Coarsely chop the carrots. Chop the onion.
Крупно нарежьте морковь. Лук измельчите.
Place pieces of meat into a preheated cauldron greased with vegetable oil.
В разогретый и смазанный растительным маслом казан выложите кусочки мяса.
Add carrots, onions and spices to the rabbit, fry the meat on each side for 2-3 minutes.
Добавьте к кролику морковь, лук и специи, обжаривайте мясо с каждой стороны по 2-3 минуты.
Place tomato paste in a cauldron and stir. Close the lid and simmer over low heat for 15-20 minutes.
Выложите в казан томатную пасту, перемешайте. Закройте крышкой и тушите на медленном огне в течение 15-20 минут.
Pour enough water into the cauldron so that it covers the vegetables and meat almost completely. Add the bay leaf, cover and simmer for another 40-50 minutes until the water has evaporated.
Налейте в казан столько воды, чтобы она закрыла овощи и мясо практически полностью. Добавьте лавровый лист, накройте крышкой и тушите еще 40-50 минут, пока не выпарится вода.
Check the readiness of the meat (it easily separates from the bones) and vegetables (the carrots should be soft) and place the dish on plates.
Проверьте готовность мяса (оно без труда отделяется от костей) и овощей (морковь должна быть мягкой) и выкладывайте блюдо на тарелки.
Rabbit stewed in vegetables is good on its own, but for greater nutritional value, you can add any side dish, such as potatoes or cereals, to the dish.
Тушеный в овощах кролик хорош сам по себе, но для большей питательности к блюду можно добавить любой гарнир, например, картошку или крупы.