Wash and cook the chicken. Place the meat in a saucepan and add water so that it completely covers the fillet. Add salt, bring to a boil over high heat, skim off the foam. Reduce heat and simmer for 15-20 minutes. Cool. Hard boil the eggs, cool and peel. Place the prunes in a bowl and pour boiling water over them. After 3-4 minutes, drain the boiling water and rinse the prunes with cold water. Wash and dry the cucumber.
Вымойте и сварите курицу. Мясо положите в кастрюлю и залейте водой так, чтобы она полностью покрывала филе. Посолите, доведите до кипения на сильном огне, снимите пену. Убавьте огонь и варите 15-20 минут. Остудите. Сварите вкрутую яйца, остудите и почистите. Чернослив выложите в миску и залейте кипятком. Через 3-4 минуты слейте кипяток и промойте чернослив холодной водой. Вымойте и обсушите огурец.
Grind the ingredients. Grate the cucumbers and eggs on a medium grater. Cut the chicken and prunes into small cubes. Finely chop the walnuts or grind them using a blender.
Измельчите ингредиенты. Огурцы и яйца натрите на средней терке. Курицу и чернослив порежьте мелкими кубиками. Грецкие орехи мелко нарежьте или измельчите при помощи блендера.
Assemble the salad. Form the salad into layers, coating each layer with sauce. First - chicken, then layers of cucumbers, eggs, prunes and nuts.
Соберите салат. Сформируйте салат слоями, промазывая каждый соусом. Сначала — курица, затем слои огурцов, яиц, чернослива и орехов.
Place the salad in small bowls or a transparent salad bowl. Serve immediately after preparation.
Салат выкладывайте в маленькие креманки или прозрачный салатник. Подавайте к столу сразу после приготовления.