Remove the skin from the legs and separate the meat from the bones. Boil hard-boiled eggs - 8 minutes after boiling over low heat. Cool and peel. Peel and wash the carrots. Wash the cucumbers. Rinse and dry the greens. Prepare a culinary ring.
Снимите кожицу с окорочков, отделите мясо от костей. Отварите вкрутую яйца — 8 минут после закипания на небольшом огне. Остудите и почистите. Почистите и вымойте морковь. Вымойте огурцы. Промойте и просушите зелень. Приготовьте кулинарное кольцо.
Grind the ingredients. Cut the chicken into small pieces. Cut the cucumbers into small cubes. Grate carrots and eggs on a medium grater. Grate the cheese on a fine surface. Chop the greens.
Измельчите ингредиенты. Курицу нарежьте на мелкие кусочки. Мелкими кубиками нарежьте огурцы. Морковь и яйца натрите на средней терке. Сыр натрите на мелкой. Порубите зелень.
Assemble the salad. Lubricate each with a small amount of mayonnaise. Place the smoked legs as the first layer. Then cucumbers and grated carrots. Grease a layer of carrots with mayonnaise. Next, arrange the grated eggs, herbs, mayonnaise and cheese. Remove the ring and place the salad in the refrigerator for 30 minutes.
Соберите салат. Каждый смазывайте небольшим количеством майонеза. Первым слоем выложите копченые окорочка. Затем огурцы и тертую морковь. Слой моркови смажьте майонезом. Далее разложите тертые яйца, зелень, майонез и сыр. Снимите кольцо, поставьте салат в холодильник на 30 минут.
Before serving, cut the “Tenderness” salad with chicken and cheese into portions.
Салат «Нежность» с курицей и сыром перед подачей разрежьте на порционные кусочки.