Drain the corn. Remove crab sticks from individual packaging. Wash the apples, peel and core them. Wash and dry the dill, thyme and basil. Wash the quail eggs, boil them hard, cool and peel them. Prepare transparent bowls or bowls.
С кукурузы слейте жидкость. Крабовые палочки освободите от индивидуальной упаковки. Яблоки вымойте, очистите от сердцевины и кожуры. Укроп, тимьян и базилик вымойте и обсушите. Перепелиные яйца вымойте, отварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Подготовьте прозрачные креманки или пиалы.
Chop the ingredients. Chop the crab sticks into cubes about 0.5 cm in size. Grate the apples and hard cheese. Chop the dill and add to the mayonnaise.
Нарежьте ингредиенты. Крабовые палочки измельчите кубиком размером около 0,5 см. Яблоки и твердый сыр натрите на терке. Укроп измельчите и добавьте к майонезу.
Prepare the salad. First put the crab sticks, then lay the apples, then the cheese and put the corn on top. Spread each layer of salad with a mixture of mayonnaise and dill.
Оформите салат. Сначала положите крабовые палочки, следом уложите яблоки, затем сыр и сверху выложите кукурузу. Каждый слой салата смазывайте смесью майонеза с укропом.
Fill a transparent bowl or bowl with salad, place it on a serving plate, place quail eggs on top of the salad, thyme and basil leaves around them.
Прозрачную креманку или пиалу наполните салатом, поставьте на сервировочную тарелку, сверху салата уложите перепелиные яйца, вокруг них листья тимьяна и базилика.