Wash the chicken thighs, cut off the skin and remove the bones, then boil until fully cooked. Wash the eggs, dry, hard-boil, cool and peel. Dry the champignons. Peel the onion. To serve, wash and dry the parsley and pat dry the mushrooms.
Куриные бедра промойте, срежьте кожицу и удалите кости, затем отварите до полной готовности. Яйца промойте, просушите, сварите вкрутую, остудите и очистите. Шампиньоны обсушите. Лук почистите. Для подачи петрушку вымойте и просушите, опята обсушите.
Prepare all ingredients. Cut the champignons into slices, cut the onion, eggs and cheese into small cubes, about 0.5 cm in size. Pour oil into a frying pan, heat it up, fry the onion and champignons for 4 minutes. Cut the thigh fillet into pieces about 1.5 cm thick.
Подготовьте все ингредиенты. Шампиньоны порежьте ломтиками, лук, яйца и сыр нарежьте мелкими кубиками, размером около 0,5 см. В сковороду налейте масло, разогрейте, обжарьте лук с шампиньонами в течение 4 минут. Филе бедра нарежьте кусками около 1,5 см толщиной.
Form the dish. Place chicken meat in a salad bowl, add fried champignons with onions, eggs, and cheese. Stir, salt and grease with mayonnaise.
Сформируйте блюдо. В салатник положите мясо курицы, добавьте обжаренные шампиньоны с луком, яйца, сыр. Перемешайте, посолите и смажьте майонезом.
Place the salad in a heap on a plate, garnish with pickled honey mushrooms and parsley leaves.
Салат выложите горкой на тарелку, украсьте маринованными опятами и листьями петрушки.