Prepare ingredients for salad with chicken, prunes and nuts. Wash the cucumber and chop finely. Wash the prunes and soak in boiling water for 5 minutes. Rinse in cold water. Finely chop.
Подготовьте продукты для салата с курицей, черносливом и орехами. Огурец помойте, мелко покрошите. Чернослив помойте, замочите в кипятке на 5 минут. Ополосните в холодной воде. Мелко нарежьте.
Prepare boiled foods. Boil the chicken in salted water for 30 minutes. Cool, disassemble into fibers. Boil the eggs hard for 10 minutes. Peel and grate.
Подготовьте отварные продукты. Курицу сварите в подсоленной воде 30 минут. Остудите, разберите на волокна. Яйца сварите вкрутую в течении 10 минут. Почистите, измельчите на терке.
Prepare the nuts. Fry the cashew kernels in a dry frying pan for 5-7 minutes until a characteristic aroma appears. Transfer to a separate plate and cool. Then chop it into crumbs with a knife.
Подготовьте орехи. Обжарьте ядра кешью на сухой сковороде 5-7 минут до появления характерного аромата. Переложите в отдельную тарелку, остудите. Затем порубите ножом в крошку.
Make “Tenderness” salad with chicken, prunes and nuts. Layer the appetizer in layers. First, distribute the chicken, brush with mayonnaise. Add prunes. Add a layer of mayonnaise. Add chopped cucumber and salt. Lubricate with mayonnaise. Add nuts and mayonnaise. Sprinkle with grated eggs. Let the salad soak for 2 hours in the refrigerator.
Сделайте салат «Нежность» с курицей, черносливом и орехами. Выложите закуску слоями. Сначала распределите курицу, смажьте майонезом. Выложите чернослив. Добавьте слой майонеза. Насыпьте рубленый огурец, посолите. Смажьте майонезом. Выложите орехи и майонез. Посыпьте тертыми яйцами. Дайте салату пропитаться 2 часа в холодильнике.
Before serving, garnish the “Tenderness” salad with chicken, prunes and nuts with a sprig of parsley and cranberries.
Перед подачей украсьте салат «Нежность» с курицей, черносливом и орехами веточкой петрушки и ягодами клюквы.