Prepare your work surface and all the necessary ingredients. Wash the mushrooms and herbs and dry with a paper towel. Peel the onions.
Подготовьте рабочую поверхность и все необходимые ингредиенты. Грибы и зелень помойте и просушите бумажным полотенцем.Лук очистите.
Cut the onion into small cubes.
Лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the champignons into small cubes.
Шампиньоны нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with sunflower oil. Fry the onion for 1 minute.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Обжарьте лук в течение 1 минуты.
Add the champignons to the onions and fry everything, stirring constantly, for 5 minutes.
Добавьте к луку шампиньоны и обжаривайте все, постоянно помешивая, 5 минут.
Add sour cream, salt and pepper to taste to the pan. Fry onions and mushrooms with sour cream for 2-3 minutes over medium heat.
Добавьте в сковороду сметану, соль и перец по вкусу. Обжаривайте лук и грибы со сметаной в течение 2-3 минут на среднем огне.
If the consistency of the sauce is too thick, add 1-2 tbsp to the sauce. l. water and simmer for 1-2 minutes.
Если консистенция соуса слишком густая, добавьте к соусу 1-2 ст. л. воды и тушите в течение 1-2 минут.
Transfer the sauce to a gravy boat or deep plate.
Переложите соус в соусницу или глубокую тарелку.
Garnish the sauce with fresh herbs such as parsley or cilantro.
Украсьте соус свежей зеленью, например, петрушкой или кинзой.