Defrost the chicken breast, wash and cook. Wash the potatoes and chicken eggs, boil until tender and peel. Wash the cucumber. Wash the prunes and soak in hot water for 10 minutes.
Куриную грудку разморозьте, помойте и сварите. Картофель и куриные яйца помойте, отварите до готовности и почистите. Огурец помойте. Чернослив помойте и замочите в горячей воде на 10 минут.
Prepare your ingredients. Grate potatoes, eggs and cheese on a fine grater. Using your hands, separate the chicken into fibers. Cut the cucumber into thin strips. Mix mayonnaise, sour cream and mustard with a fork.
Подготовьте ингредиенты. Картофель, яйца и сыр натрите на мелкой терке. Курицу разделите руками на волокна. Огурец нарежьте тонко соломкой. Смешайте вилкой майонез, сметану и горчицу.
Assemble the salad. Place the potatoes in the first layer, add a little salt and brush with sauce. Place the chicken on the potatoes and coat with dressing. Place a layer of cucumber, a little salt and more mayonnaise sauce on the chicken. Next is the egg layer and mayonnaise. Place the last layer of cheese.
Соберите салат. Первым слоем выложите картофель, немного посолите и смажьте соусом. На картофель выложите курицу, промажьте заправкой. На курицу выложите слой огурца, немного соли и снова майонезный соус. Далее яичный слой и майонез. Последним слоем выложите сыр.
Serve “Tenderness” salad with chicken and cucumber, garnished with prunes.
Подавайте салат «Нежность» с курицей и огурцом, украсив черносливом.