Get all the products. Rinse the chicken meat and boil in salted water. Hard boil the eggs, cool and peel. Wash the prunes in warm water and dry with paper towels. Wash and peel the cucumber.
Достаньте все продукты. Мясо курицы промойте и отварите в подсоленной воде. Яйца сварите вкрутую, остудите и почистите. Чернослив помойте в теплой воде, обсушите при помощи бумажных полотенец. Огурец помойте и очистите от кожуры.
Grind the food. Cut chicken fillet, cucumber, egg white and prunes separately into small pieces. Grate the yolk on a fine mesh grater. Chop the walnuts.
Измельчите продукты. Филе курицы, огурец, яичный белок и чернослив по отдельности нарежьте небольшими кусочками. Желток натрите на терке с мелкими ячейками. Грецкие орехи измельчите.
Assemble the salad. Spread mayonnaise on all layers except the top. The order is as follows: chicken, prunes, cucumber, whites, nuts, yolks. To ensure the salad is thoroughly soaked, cover it with film and refrigerate for an hour.
Соберите салат. Промажьте майонезом все слои, кроме верхнего. Очередность такая: курица, чернослив, огурец, белки, орехи, желтки. Чтобы салат хорошо пропитался, накройте его пленкой и поставьте в холодильник на час.
Green arugula leaves will serve as a wonderful decoration. They will look great on the top layer of eggs.
Зеленые листочки руколы послужат прекрасным украшением. Они будет отлично смотреться на верхнем слое из яиц.