Get all the products. Wash and peel the kiwi. Hard boil the eggs, cool and peel. Get out some bowls, a grater, and a serving plate.
Достаньте все продукты. Киви помойте и очистите от кожицы. Яйца сварите вкрутую, остудите и почистите. Достаньте несколько мисок, терку и сервировочную тарелку.
Grind the food. Cut the chicken breast into small cubes, kiwi into small pieces. Chop the walnuts. Grate the eggs and cheese separately on a large-mesh grater.
Измельчите продукты. Порежьте куриную грудку маленькими кубиками, киви — небольшими кусочками. Измельчите грецкие орехи. Яйца и сыр по отдельности натрите на терке с крупными ячейками.
Make a salad. Layer it in the following order: chicken breast, walnuts, eggs, cheese. Coat each layer with mayonnaise. Distribute kiwi on top. Place the salad in the refrigerator for 30 minutes to soak.
Сделайте салат. Выложите его слоями в такой очередности: куриная грудка, грецкие орехи, яйца, сыр. Каждый слой промазывайте майонезом. Сверху распределите киви. Поставьте салат в холодильник на 30 минут, чтобы он пропитался.
The salad will look elegant if served on a wide plate with pomegranate sauce patterns on the edges.
Салат будет смотреться изысканно, если подать его на широкой тарелке, на края которой нанесены узоры из гранатового соуса.