Wash and boil the chicken fillet in salted water. Peel and wash the onion. Wash the cucumbers and parsley. Take out the frying pan, bowl and salad bowl.
Помойте и отварите филе курицы в подсоленной воде. Луковицу очистите и помойте. Огурцы и зелень петрушки помойте. Достаньте сковороду, миску и салатник.
Prepare the onions. Grind it and pour boiling water over it. Leave for 10 minutes. Drain off the warm water and fill with cold water. Pour in vinegar and let stand for 5 minutes.
Приготовьте лук. Измельчите его и залейте крутым кипятком. Оставьте на 10 минут. Слейте теплую воду и залейте холодной. Влейте уксус и дайте постоять 5 минут.
Prepare egg pancakes. Break the eggs into a deep bowl, add salt to taste and beat them until light foam appears. Heat the oil in a frying pan and fry the egg pancake until golden brown. You should get 6 pancakes.
Приготовьте яичные блины. Разбейте яйца в глубокую миску, посолите по вкусу и взбейте их до появления легкой пены. Разогрейте в сковороде масло, обжарьте яичный блин до румяности. Должно получиться 6 блинов.
Form a salad. Cut the pancakes into thin strips, the meat into strips, and the cucumbers into cubes. Combine all ingredients, season with mayonnaise and mix well. Place the salad in the refrigerator for 1 hour. Thanks to this, its taste will become more intense.
Сформируйте салат. Нарежьте блины тонкими полосками, мясо — соломкой, огурцы — брусочками. Соедините все компоненты, заправьте майонезом и хорошо перемешайте. Поставьте салат в холодильник на 1 час. Благодаря этому его вкус станет более насыщенным.
The “Tenderness” salad will look especially beautiful if you decorate it with parsley sprigs.
Салат «Нежность» будет особенно красиво смотреться, если украсить его веточками петрушки.