Rinse the vegetables. Peel the onions and carrots.
Промойте овощи. Почистите лук и морковь.
Cut the onion into half rings and fry in a frying pan along with garlic and vegetable oil.
Нарежьте лук полукольцами и обжарьте на сковороде вместе с чесноком и растительным маслом.
Chop the carrots and boil in salted water.
Нарежьте морковь и отварите в подсоленной воде.
Place the carrots, onions and curry in the bowl of an immersion blender and blend everything well.
Поместите морковь, лук и карри в чашу погружного блендера и все хорошо измельчите.
Serve the finished side dish with a piece of butter.
Подавайте готовый гарнир с кусочком сливочного масла.
This side dish is best suited for baked meat and cutlets. Also, carrot puree will taste well with chicken, duck or turkey.
Лучше всего этот гарнир подходит для запеченного мяса и котлет. Также морковное пюре будет хорошо сочетаться по вкусу с курицей, уткой или индейкой.