Boil eggs and chicken fillet in advance, cool. Remove the shell from the eggs. Rinse the cucumber and dill, dry the greens with a paper towel. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Заранее отварите яйца и филе курицы, остудите. Яйца очистите от скорлупы. Промойте огурец и укроп, обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Удобно разложите на столе необходимые продукты.
Prepare the ingredients for the salad. Chop the chicken fillet into small pieces. Cut the cucumbers into thin strips. Dry them with a paper towel. Chop the prunes. Separate the whites and yolks of the eggs. Grate the whites on a coarse grater. Finely chop the yolks with a fork. Grind the walnuts. For the sauce, mix mayonnaise, mustard, salt and pepper in a separate bowl.
Подготовьте ингредиенты для салата. Куриное филе накрошите на мелкие кусочки. Огурцы нарежьте тоненькой соломкой. Обсушите их с помощью бумажного полотенца. Чернослив измельчите. У яиц отделите белки и желтки. Белки натрите на крупной терке. Желтки мелко накрошите вилкой. Грецкий орех измельчите. Для соуса смешайте в отдельной посуде майонез, горчицу, соль и перец.
Make a salad. Place a serving ring in the serving dish. Place shredded chicken in it and pour sauce over it. Next, add prunes and brush with sauce. The following layers: walnuts, egg whites and cucumbers, brush each layer with sauce. Sprinkle yolk on top. Place the salad in the refrigerator for 1 hour.
Сделайте салат. В посуду для подачи положите сервировочное кольцо. Выложите в него измельченную курицу, полейте соусом. Далее положите чернослив, смажьте соусом. Следующие слои: грецкие орехи, белок и огурцы, каждый слой смажьте соусом. Сверху посыпьте желтком. Уберите салат в холодильник на 1 час.
When serving, garnish the salad with dill sprigs.
При подаче украсьте салат веточками укропа.