Pour boiling water over the prunes and let it stand for 5 minutes. Drain with hot water and rinse with cold. Dry. Boil the eggs in boiling water for 7-8 minutes. Cool and peel. Wash the cucumber. Chop the walnuts with a knife and fry in a dry frying pan for 3-4 minutes. Then pour them onto a plate. Wash the cranberries.
Чернослив залейте кипятком и дайте ему постоять 5 минут. Слейте горячую воду и промойте холодной. Обсушите. Яйца отварите в кипящей воде в течение 7-8 минут. Остудите и почистите. Огурец помойте. Грецкие орехи порубите ножом и обжарьте на сухой сковороде минуты 3-4. Затем пересыпьте их на тарелку. Помойте клюкву.
Boil the chicken. Rinse the fillets and place in a pan of cold water. The water should cover the fillet completely. Bring to a boil over high heat, skim off the foam and simmer for 15 minutes over low heat. Cool.
Отварите курицу. Промойте филе и положите в кастрюлю с холодной водой. Вода должна покрывать филе полностью. Доведите до кипения на сильном огне, снимите пену и варите 15 минут на медленном огне. Остудите.
Grind the ingredients. Cut the steamed prunes into small pieces. Finely chop the chicken. Cut the cucumber into small cubes. Grate the eggs on a medium grater.
Измельчите ингредиенты. Пропаренный чернослив нарежьте на маленькие кусочки. Курицу мелко нарежьте. Огурец нарежьте мелкими кубиками. Натрите яйца на средней терке.
Assemble the salad. Layer the ingredients onto a plate using a cooking ring. Grease each layer with mayonnaise. First - chicken fillet, then prunes. The next layers will be cucumber and walnuts. Place the eggs in the last layer without greasing them with mayonnaise. After laying all the layers, remove the form.
Соберите салат. Выложите ингредиенты слоями на блюдо с помощью кулинарного кольца. Каждый слой смажьте майонезом. Сначала — куриное филе, затем чернослив. Следующими слоями будут огурец и грецкие орехи. Последним слоем выложите яйца, не смазывая их майонезом. После укладывания всех слоев снимите форму.
Cool the dish in the refrigerator for 5-10 minutes. Garnish the salad with cranberries.
Охладите блюдо в холодильнике 5-10 минут. Украсьте салат ягодами клюквы.