Wash and boil the chicken fillet. Fill the meat in the pan with water until the liquid completely covers it. Bring to a boil over high heat. After boiling, reduce the heat and skim off the foam. Cook for 15 minutes. Cool. Boil an egg hard and peel it. Peel the onion, cut it into half rings and pour boiling water for 5 minutes so that it does not become bitter. Place the onion in a sieve and let the water drain. Wash the cucumber and peel it.
Куриное филе промойте и отварите. Залейте мясо в кастрюле водой так, чтобы жидкость полностью покрывала его. Доведите до кипения на сильном огне. После закипания убавьте огонь и снимите пену. Варите 15 минут. Остудите. Сварите яйцо вкрутую и очистите. Почистите лук, нарежьте его полукольцами и залейте кипятком на 5 минут, чтобы он не горчил. Откиньте лук на сито и дайте воде стечь. Огурец помойте и очистите от кожицы.
Grind the food. Cut the cucumber into small cubes. Grate the egg on a medium grater. Cut the chicken fillet into small pieces. Grate the cheese on a fine grater.
Измельчите продукты. Огурец нарежьте мелкими кубиками. Яйцо натрите на средней терке. Куриное филе порежьте на мелкие кусочки. Сыр натрите на мелкой терке.
Form a salad. Place half of the chopped chicken fillet in the first layer on a flat plate, then all the onions. Cover the onion layer with mayonnaise. Layer layers of eggs and cucumbers, brush with mayonnaise. After the cucumber, add the rest of the chicken and coat it with mayonnaise. The last layer is grated cheese, sprinkle it over the entire salad.
Сформируйте салат. Первым слоем на плоскую тарелку уложите половину нарезанного куриного филе, затем весь лук. Слой лука покройте майонезом. Выложите слои яйца и огурцов, смажьте майонезом. После огурца положите оставшуюся часть курицы и промажьте ее майонезом. Последний слой — тертый сыр, посыпьте им весь салат.
The salad can be served immediately or chilled for 5-10 minutes in the refrigerator.
Салат можно подать на стол сразу или охладить 5-10 минут в холодильнике.