Wash the chicken breast. Place the chicken in a pan of cold water until it is completely covered. Bring to a boil over high heat. After boiling, skim off the foam and reduce the heat. Cook for 15 minutes, then cool and separate the meat from the bones. Boil the eggs hard, cool and peel. Peel the onion, cut in half. Wash and cut the pepper into two parts, remove the seeds.
Помойте куриную грудку. Опустите курицу в кастрюлю с холодной водой, чтобы она была покрыта водой полностью. Доведите до кипения на сильном огне. После закипания снимите пену и убавьте огонь. Варите 15 минут, а затем остудите, отделите мясо от костей. Сварите яйца вкрутую, остудите и почистите. Почистите лук, разрежьте пополам. Помойте и разрежьте перец на две части, удалите семена.
Prepare your ingredients. Cut the chicken into pieces. Grate the cucumber on a coarse grater. Cut the onion into small cubes. Chop the boiled eggs. Grate the cheese on a fine grater. Cut the pepper into rings.
Подготовьте ингредиенты. Курицу нарежьте кусочками. Натрите огурец на крупной терке. Лук порежьте мелкими кубиками. Порубите вареные яйца. Натрите сыр на мелкой терке. Перец нарежьте кольцами.
Assemble the salad. Place fillet pieces in the bottom of a large bowl, add some salt, and grated cucumber on top. Grease the cucumber layer with mayonnaise and add onion. Place eggs on the onion and brush the layer with mayonnaise. Sprinkle with grated cheese and garnish with pepper slices.
Соберите салат. На дно большой миски уложите, подсолив, кусочки филе, а сверху — тертый огурец. Огуречный слой смажьте майонезом и выложите лук. На лук положите яйца и смажьте слой майонезом. Посыпьте тертым сыром и украсьте кусочками перца.
Chill the salad in the refrigerator before serving.
Перед подачей охладите салат в холодильнике.