Boil the eggs hard, then peel them. Rinse vegetables and herbs thoroughly. Peel the garlic.
Яйца отварите вкрутую, после чего очистите их от скорлупы. Овощи и зелень тщательно промойте. Чеснок очистите от шелухи.
Start cooking. Place pink salmon in a separate bowl and mash with a fork. Drain off excess liquid. Cut tomatoes and eggs into medium-sized pieces, and cucumbers into thin slices.
Начните приготовление. Горбушу переложите в отдельную миску, разомните вилкой. Лишнюю жидкость слейте. Помидоры и яйца нарежьте средними по размеру кусочками, а огурцы — тонкими кружочками.
Prepare the dressing and salad. Chop the garlic with a knife or pass through a press. Add soy sauce and oil to it, mix well. Place the chopped ingredients and arugula in a salad bowl and stir. Add the spicy dressing there and mix thoroughly again.
Приготовьте заправку и салат. Чеснок порубите ножом или пропустите через пресс. Добавьте к нему соевый соус и масло, хорошо перемешайте. Измельченные ингредиенты и рукколу выложите в салатник, перемешайте. Туда же добавьте пикантную заправку, еще раз тщательно перемешайте.
Serve the finished salad with canned pink salmon to the table immediately after preparation. To make the dish look more interesting, place it in bowls or small bowls and serve in portions.
Готовый салат с консервированной горбушей подавайте к столу сразу после приготовления. А чтобы блюдо смотрелось интереснее, выложите его в креманки или небольшие пиалы и подайте порционно.