Rinse the vegetables thoroughly and dry. Peel the onions and remove green twigs and leaves from the tomatoes if necessary. Wash the greens for serving and dry with a napkin.
Овощи тщательно промойте, просушите. Лук очистите от шелухи, у помидоров при необходимости удалите зеленые веточки и листья. Зелень для подачи вымойте, просушите салфеткой.
Prepare your ingredients. Cut the tomatoes into small slices or cubes. Cut the onion into half rings. Place the canned fish in a bowl, mash it with a fork, and drain the oil.
Подготовьте ингредиенты. Помидоры нарежьте небольшими дольками или кубиками. Лук нарежьте полукольцами. Консервированную рыбу переложите в миску, разомните ее вилкой, а масло слейте.
Prepare the salad. Place the crushed ingredients into a deep bowl. Season the salad with salt and pepper to taste, mix thoroughly.
Приготовьте салат. Измельченные ингредиенты переложите в глубокую миску. Приправьте салат солью и перцем по вкусу, тщательно перемешайте.
Use this appetizing fish salad as a light snack or side dish to your main dish. For decoration, take greens: you can chop them or leave them whole. Parsley, cilantro or marjoram are perfect for the salad.
Аппетитный рыбный салат используйте в качестве легкого перекуса или гарнира к основному блюду. Для украшения возьмите зелень: ее можно измельчить или оставить целой. Для салата прекрасно подойдет петрушка, кинза или майоран.