Boil the rice for 10-15 minutes, then cover it with cold water. Wash the tomato and remove the tail. Open the can of tuna and drain the liquid. Open the jar of artichokes and drain the oil. Mix Philadelphia cheese with milk. Wash the cherry tomatoes and cut into quarters.
Отварите рис в течение 10-15 минут, затем залейте его холодной водой. Помидор помойте и уберите хвостик. Банку с тунцом откройте и слейте жидкость. Банку с артишоками откройте и слейте масло. Сыр филадельфия смешайте с молоком. Помидоры черри помойте и нарежьте на четвертинки.
Cut the food. Cut the tomatoes and artichokes into small pieces. Remove the tuna from the can and mash with a fork. Drain the rice.
Нарежьте продукты. Помидор и артишоки нарежьте небольшими кусочками. Тунца достаньте из банки и разомните вилкой. С риса слейте воду.
Prepare the salad. Place rice in a salad bowl, then cheese and milk sauce, tuna, tomatoes, artichokes, and salt. Mix thoroughly.
Приготовьте салат. Выложите в салатник рис, затем соус из сыра с молоком, тунца, помидоры, артишоки, посолите. Тщательно перемешайте.
Serve the salad chilled, garnished with cherry tomato quarters.
Подавайте салат охлажденным, украсив его четвертинками помидора черри.