Wash the greens and shrimp and defrost them.
Промойте зелень и креветки, разморозьте их.
Fry finely chopped garlic, parsley and chili pepper in melted butter in a deep frying pan.
Обжарьте мелко нарезанный чеснок, петрушку и перец чили на растопленном сливочном масле в глубокой сковороде.
Add peeled shrimp to the pan and fry them on both sides for a minute.
Добавьте в сковороду очищенные креветки и обжарьте их с двух сторон по минуте.
Squeeze the juice from half an orange and pour it over the shrimp. Simmer the shrimp for another 3 minutes.
Выжмите сок из половинки апельсина и залейте им креветки. Потушите креветки еще 3 минуты.
Before serving the shrimp, pour the sauce into a separate gravy boat. Place it in the center of the plate and place shrimp around it. The dish can also be decorated with lemon or orange slices.
Перед подачей креветок слейте соус в отдельный соусник. Поставьте его в центр тарелки, а вокруг уложите креветки. Также блюдо можно украсить дольками лимона или апельсина.