Freeze the butter. Boil the eggs hard for 10 minutes. Cool by pouring cold water over them. Peel the shells and separate the whites from the yolks. Peel the onion and rinse. Open the jar of saury and drain the liquid. Wash the dill and parsley, dry with paper towels, and chop coarsely.
Заморозьте сливочное масло. Яйца отварите вкрутую в течение 10 минут. Остудите, залив их холодной водой. Очистите от скорлупы и отделите белки от желтков. Лук очистите от шелухи и ополосните. Банку с сайрой откройте и слейте жидкость. Укроп и петрушку помойте и обсушите бумажными полотенцами, крупно нарежьте.
Prepare your ingredients. Grate the egg whites and grate the yolks separately. Finely chop the onion. Peel the saury and mash it. Grate the cheese and butter.
Подготовьте ингредиенты. Яичные белки натрите на терке, отдельно натрите желтки. Лук мелко нарежьте. Сайру очистите от косточек и разомните. Сыр и масло натрите на терке.
Prepare the salad. Lay out alternately in layers, greasing each layer with mayonnaise, egg whites, cheese, fish, onions. Then sprinkle with butter and yolks.
Приготовьте салат. Выкладывайте поочередно слоями, каждый слой смазывая майонезом, яичные белки, сыр, рыбу, лук. Затем посыпьте сливочным маслом и желтками.
Serve the salad well chilled, sprinkled with dill and parsley.
Подавайте салат хорошо охлажденным, посыпав его укропом и петрушкой.