Hard-boil the eggs, cool and peel. Wash the tomatoes, dry with paper towels, cut out the place where the stalk attaches and remove the seeds. Wash the green onions and chop finely. Get out the salad bowl.
Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Помидоры вымойте, обсушите бумажными полотенцами, вырежьте место крепления плодоножки и очистите от семян. Зеленый лук помойте и мелко порежьте. Достаньте порционную посуду для салата.
Prepare your ingredients. Remove the bones from the fish and mash with a fork. Cut the tomatoes into small cubes. Separate the yolks from the whites and grate them separately on a fine-mesh grater. Grate the cheese on a large-mesh grater.
Подготовьте ингредиенты. Рыбу очистите от костей и разомните вилкой. Помидоры нарежьте небольшими кубиками. Отделите желтки от белков и натрите их по отдельности на терке с мелкими ячейками. Сыр натрите на терке с крупными ячейками.
Prepare the dressing. Mix sour cream and mustard. Salt and pepper to taste.
Приготовьте заправку. Смешайте сметану и горчицу. Посолите и поперчите по вкусу.
Form a salad. Layer the ingredients into portioned salad bowls in the following order: fish, dressing, yolks, dressing, tomatoes, cheese, dressing, egg whites.
Сформируйте салат. Выложите продукты слоями в порционные салатники в следующей очередности: рыба, заправка, желтки, заправка, помидоры, сыр, заправка, яичные белки.
If you sprinkle the salad with finely chopped green onions, it will look especially beautiful and bright.
Если посыпать салат мелко порезанным зеленым луком, он будет смотреться особенно красиво и ярко.