Thaw the pollock, rinse it, remove the head, scales, tail, fins and entrails. Rinse the fish again and cut it into portions. Wash, peel and boil the potatoes and carrots. Wash, boil, cool and peel the eggs. Wash and finely chop the dill for serving.
Разморозьте минтай, промойте его, удалите голову, чешую, хвост, плавники и внутренности. Еще раз сполосните рыбу и разделайте ее на порционные куски. Помойте, очистите и отварите картофель и морковь. Помойте, сварите, остудите и очистите от скорлупы яйца. Помойте и мелко порежьте укроп для подачи.
Cook pollock. Place pieces of fish in a pan and fill with water so that the water is higher than the fish. Place the pan over high heat and bring to a boil. Then add salt, peppercorns and bay leaf, reduce heat to medium and cook pollock for 10 minutes. Remove the pollock from the pan and let it cool, then cut the fish into cubes.
Сварите минтай. Положите в кастрюлю куски рыбы и залейте водой так, чтобы вода была выше рыбы. Поставьте кастрюлю на сильный огонь и доведите до кипения. Затем добавьте соль, перец горошком и лавровый лист, убавьте огонь до среднего и варите минтай в течение 10 минут. Достаньте минтай из кастрюли и дайте ему остыть, после чего нарежьте рыбу кубиками.
Prepare the vegetables. Cut potatoes, carrots, canned cucumbers and eggs into cubes.
Подготовьте овощи. Нарежьте на кубики картошку, морковь, консервированные огурцы и яйца.
Prepare the salad. Mix chopped pollock, potatoes, carrots, cucumbers and eggs. Season the salad with mayonnaise and mix again.
Приготовьте салат. Смешайте нарезанные минтай, картофель, морковь, огурцы и яйца. Заправьте салат майонезом и еще раз перемешайте.
Sprinkle the salad with finely chopped dill.
Посыпьте салат мелко рубленным укропом.