Open a can of tuna and mash it with a fork. Rinse eggs, mushrooms and carrots. Boil the eggs and let them cool. Peel the eggs, onions and carrots. Cut eggs, mushrooms and onions into small pieces. Grate the carrots and cheese on a fine grater. To serve, wash the cilantro and remove any rough stems.
Откройте банку с тунцом, разомните его вилкой. Промойте яйца, шампиньоны и морковь. Сварите яйца и дайте им остыть. Очистите яйца, лук и морковь. Нарежьте на небольшие кусочки яйца, шампиньоны и лук. Натрите морковь и сыр на мелкой терке. Кинзу для подачи помойте и удалите грубые стебли.
Prepare your ingredients. Heat half the oil in a frying pan and add the mushrooms. Add salt, fry for 10 minutes and place on a plate. Pour the remaining oil into the pan and add the carrots and onions. Add salt and fry the vegetables for 5 minutes. Then let them cool.
Подготовьте ингредиенты. Разогрейте на сковороде половину масла и выложите грибы. Посолите, обжарьте в течение 10 минут и выложите на тарелку. Вылейте на сковороду оставшееся масло и выложите морковь с луком. Посолите и обжаривайте овощи в течение 5 минут. Затем дайте им остыть.
Prepare the salad. Place mushrooms, tuna, carrots and onions and eggs in a salad bowl one by one, brushing each layer with mayonnaise. Sprinkle the salad with grated cheese.
Приготовьте салат. Выложите в салатник по очереди грибы, тунец, морковь с луком и яйца, смазывая каждый слой майонезом. Посыпьте салат тертым сыром.
Garnish the salad with cilantro sprigs.
Украсьте салат веточками кинзы.