Open a jar of sprats. Wash and peel the vegetables. Boil and cool the potatoes, carrots and beets. Wash the lemon and cut a few slices for serving. Prepare a blender and salad bowl.
Откройте банку со шпротами. Помойте и очистите овощи. Сварите и остудите картофель, морковь и свеклу. Лимон помойте и отрежьте несколько долек для подачи. Подготовьте блендер и салатник.
Prepare the ingredients for the salad. Cut potatoes, carrots and beets into small cubes. Finely chop the onion. Crush the garlic.
Подготовьте ингредиенты для салата. Нарежьте маленькими кубиками картофель, морковь и свеклу. Мелко порежьте лук. Раздавите чеснок.
Make salad dressing. Mix crushed garlic with olive oil, apple cider vinegar, soy sauce and mustard, and blend with a blender.
Сделайте соус для салата. Смешайте раздавленный чеснок с оливковым маслом, яблочным уксусом, соевым соусом и горчицей, взбейте блендером.
Prepare the salad. Combine chopped potatoes, carrots, beets and onions in a salad bowl, mix everything. Season the salad with the sauce and mix well again. Place sprats on top.
Приготовьте салат. Соедините в салатнике нарезанные картофель, морковь, свеклу и лук, все перемешайте. Заправьте салат соусом и еще раз хорошенько перемешайте. Выложите сверху шпроты.
Garnish the salad with lemon slices.
Украсьте салат дольками лимона.