Thaw the fish, rinse and dry. Boil the hake, cool, remove the skin and remove the seeds. Wash the tomatoes, cucumbers and lettuce and dry. Also wash the parsley for serving, dry and roughly chop. Peel the nuts from the shell and chop.
Разморозьте рыбу, промойте и обсушите. Отварите хек, остудите, снимите кожицу и очистите от косточек. Вымойте помидоры, огурцы и салат, обсушите. Также вымойте петрушку для подачи, обсушите и крупно нарежьте. Очистите орехи от скорлупы и измельчите.
Prepare your ingredients. Use your hands to separate the fish into small pieces. Cut tomatoes and cucumbers into cubes 5-7 mm thick. Coarsely chop the lettuce.
Подготовьте ингредиенты. Разделите рыбу руками на небольшие кусочки. Нарежьте кубиками толщиной в 5-7 мм помидоры и огурцы. Нарежьте крупно листовой салат.
Combine products. Combine vegetables, fish and herbs in a bowl and stir. Add salt and paprika. Season the salad with olive oil.
Соедините продукты. Соедините овощи, рыбу и зелень в миске и перемешайте. Добавьте соль и паприку. Заправьте салат оливковым маслом.
Before serving, sprinkle the hake salad with coarsely chopped parsley and walnuts.
Перед подачей посыпьте салат из хека крупно нарезанной петрушкой и грецкими орехами.