Boil the rice in salted water for 15 minutes. Drain and cool. Hard-boil the eggs, cool and peel them. Peel the onion and rinse. Wash the apples and parsley and dry. Wash the greens for serving in cold water, dry and finely chop.
Отварите рис в подсоленной воде в течение 15 минут. Слейте воду и остудите. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Очистите лук и промойте. Вымойте яблоки и петрушку, обсушите. Зелень для подачи вымойте в холодной воде, обсушите и мелко порежьте.
Get busy cutting. Cut apples and eggs into small cubes. Mash the canned fish with a fork. Cut the onion into half rings, divide into fibers, place in hot water for a few seconds, drain, and dry on a paper towel. Finely chop the parsley.
Займитесь нарезкой. Яблоки и яйца нарежьте кубиками небольшого размера. Рыбные консервы разомните вилкой. Порежьте лук полукольцами, разделите на волокна, на несколько секунд опустите в горячую воду, слейте жидкость, обсушите на бумажном полотенце. Мелко нашинкуйте петрушку.
Prepare the salad. Combine boiled rice with canned food, chopped eggs, apples and onions. Season with salt, add mayonnaise, stir.
Приготовьте салат. Отварной рис соедините с консервами, измельченными яйцами, яблоками и репчатым луком. Приправьте солью, заправьте майонезом, перемешайте.
Before serving, sprinkle finely chopped dill on top of the salad.
Перед подачей посыпьте салат сверху мелко порезанным укропом.