Wash the cabbage, green onions and dill and dry. For serving, peel the walnuts and grind them in a blender.
Вымойте капусту, зеленый лук и укроп, обсушите. Грецкие орехи для подачи очистите от скорлупы, измельчите блендером.
Grind the food. Cut the cabbage into thin strips, add salt and sugar. Use your hands to soften the vegetable. Mash the canned food. Finely chop the onion and dill.
Измельчите продукты. Порежьте капусту тонкими полосками, добавьте соль и сахар. Помните руками, чтобы овощ стал мягче. Консервы разомните. Лук и укроп мелко нарежьте.
Combine products. Mix cabbage, canned food, onion and dill in a bowl. Add canned peas and pepper. Stir and season with mayonnaise.
Соедините продукты. Смешайте в миске капусту, консервы, лук и укроп. Добавьте консервированный горошек и поперчите. Перемешайте и заправьте майонезом.
Garnish fish salad with cabbage with chopped walnuts before serving.
Рыбный салат с капустой перед подачей оформите измельченными грецкими орехами.