Wash the peppers and tomatoes in advance and dry. Peel the onion and cut into half rings. Marinate the onion in vinegar, salt and sugar. Wash the parsley and dry. For serving, wash, dry and finely chop the dill. Prepare the grill pan.
Заранее вымойте перец и помидоры, обсушите. Очистите луковицу и нарежьте полукольцами. Замаринуйте лук в уксусе с солью и сахаром. Вымойте петрушку и обсушите. Укроп для подачи вымойте, обсушите и мелко порежьте. Подготовьте сковороду-гриль.
Prepare your ingredients. Grill vegetables without oil on each side for 5-7 minutes. Remove the skin and cut into cubes. Chop the parsley. Remove the tuna from the can, squeeze out excess oil, and mash.
Подготовьте ингредиенты. Обжарьте без масла овощи на гриле с каждой стороны по 5-7 минут. Снимите кожицу и порежьте кубиками. Нашинкуйте петрушку. Тунец извлеките из банки, отожмите от лишнего масла, разомните.
Combine products. Combine peppers, tomatoes, tuna, corn and onions. Add chopped parsley and paprika. Toss the salad and season with olive oil.
Соедините продукты. Соедините перец, помидоры, тунец, кукурузу и лук. Добавьте рубленую петрушку и паприку. Перемешайте салат и заправьте оливковым маслом.
Garnish the fish salad with butter before serving with chopped dill.
Рыбный салат с маслом перед подачей оформите измельченным укропом.