Open the can of sardines and drain the oil into a bowl. Boil potatoes, carrots and eggs until tender, cool and peel. Peel the onions. Mix mayonnaise and canned oil with a whisk or fork. To serve, wash the green onions, pat dry on paper towels and roughly chop.
Банку сардин откройте, слейте масло в пиалу. Картошку, морковь и яйца сварите до готовности, остудите почистите. Репчатый лук почистите. Смешайте венчиком или вилкой майонез и масло от консервы. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и крупно порежьте.
Prepare your food. Mash the sardines, remove the pits if necessary. Cut potatoes, carrots and eggs into small cubes. Cut the onion into thin half rings, disassemble into fibers, pour boiling water for 1 minute, drain the liquid, dry the onion on a paper towel.
Подготовьте продукты. Сардины разомните, при необходимости удалите косточки. Картошку, морковь и яйца нарежьте кубиками небольшого размера. Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами, разберите на волокна, залейте кипятком на 1 минуту, жидкость слейте, лук просушите на бумажном полотенце.
Prepare the salad. Mix sardines with onions and place in the first layer on the bottom of the salad bowl, coat with sauce. Place potatoes in a second layer, add a little salt and pepper and coat with mayonnaise sauce. Then add eggs, salt, pepper and mayonnaise. Spread the last layer of carrots and coat them with the remaining mayonnaise. Leave the salad to sit for 10 minutes.
Приготовьте салат. Сардины перемешайте с репчатым луком и выложите первым слоем на дно салатника, промажьте соусом. Вторым слоем положите картофель, немного посолите, поперчите и промажьте майонезным соусом. Затем добавьте яйца, соль, перец и майонез. Последним слоем распределите морковь и промажьте ее оставшимся майонезом. Оставьте салат на 10 минут настояться.
Garnish a salad with canned fish, onions and potatoes with green onion feathers.
Салат с рыбными консервами, луком и картошкой оформите перьями зеленого лука.