Open the can of saury and corn, drain the liquid, and mash the fish with a fork. Wash the cucumber and tomatoes and dry with paper towels. Peel the red onion. Wash the quail eggs, boil them hard, peel and cut in half. Wash the cherry tomatoes and also cut them into halves.
Банку сайры и кукурузы откройте, слейте жидкость, рыбу разомните вилкой. Огурец и помидоры вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Красный лук почистите. Перепелиные яйца вымойте, отварите вкрутую, почистите и разрежьте пополам. Помидоры черри вымойте и тоже разрежьте на половинки.
Grind the food. Mash the canned saury. Cut the cucumbers and tomatoes into small cubes. Finely chop the red onion.
Измельчите продукты. Консервированную сайру разомните. Огурцы и помидоры нарежьте кубиками небольшого размера. Красный лук мелко нашинкуйте.
Form a salad. Mix mashed saury with corn, chopped cucumber, tomatoes and red onion in a bowl. Add salt, mayonnaise and mix thoroughly.
Сформируйте салат. Смешайте в миске размятую сайру с кукурузой, измельченными огурцом, помидорами и красным луком. Добавьте соль, майонез и тщательно перемешайте.
Before serving, decorate a very tasty fish salad with halves of cherry tomatoes and quail eggs.
Очень вкусный рыбный салат перед подачей оформите половинками черри и перепелиных яиц.