Boil the pasta until tender and rinse well. Peel the onions. Cut the pickled cucumbers, fish, onion and tomato into small cubes. Wash the dill, dry on paper towels and finely chop.
Макароны отварите до готовности и хорошо промойте. Репчатый лук почистите. Маринованные огурцы, рыбу, лук и помидор нарежьте мелкими кубиками. Укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Prepare egg pancakes. Whisk the eggs with milk and salt. In a preheated frying pan, greased with vegetable oil, fry the egg pancakes. Let them cool and cut into strips.
Приготовьте яичные блинчики. Венчиком взбейте куриные яйца с молоком и солью. На разогретой сковороде, смазанной растительным маслом, пожарьте яичные блинчики. Дайте им остыть и нарежьте соломкой.
Prepare the dressing. Combine yogurt with vegetable oil, wine vinegar, mustard, curry and salt in a bowl. Mix thoroughly with a whisk or fork and leave to sit for 3 minutes.
Приготовьте заправку. Соедините в пиале йогурт с растительным маслом, винным уксусом, горчицей, карри и солью. Тщательно перемешайте при помощи венчика или вилки, оставьте на 3 минуты настояться.
Prepare the salad. In a salad bowl, combine boiled pasta with chopped egg pancakes, cucumbers, smoked fish, onions and tomatoes. Add dressing and stir well.
Приготовьте салат. В салатнике соедините отваренные макароны с нарезанными яичными блинчиками, огурцами, копченой рыбой, репчатым луком и помидором. Добавьте заправку и хорошо перемешайте.
Sprinkle fish salad with pasta and egg pancakes with chopped dill before serving.
Рыбный салат с макаронами и яичными блинчиками перед подачей присыпьте измельченным укропом.