Open a can of preserves. Wash the potatoes, boil them in their skins and peel them. Rinse the greens for the main course and serving with cold water and dry. Wash the onions and peel them.
Откройте банку с косервами. Картофель промойте, отварите в мундире и очистите от кожуры. Зелень для основного блюда и подачи сполосните холодной водой, просушите. Репчатый лук промойте, очистите от шелухи.
Start preparing the dish. Cut the peeled potatoes into large pieces. Finely chop the onion and dill. Place the canned fish in a separate plate, drain the liquid, and shred the fish with a fork.
Начните готовить блюдо. Очищенный картофель нарежьте крупными кусочками. Репчатый лук и укроп мелко порубите. Рыбные консервы переложите в отдельную тарелку, жидкость слейте, а саму рыбу измельчите вилкой.
Prepare the salad. Place the chopped fish in a deep bowl. Add other ingredients there: onions, potatoes and herbs. Season the salad with salt and pepper to taste, mix thoroughly.
Приготовьте салат. Измельченную рыбу переложите в глубокую миску. Туда же добавьте другие ингредиенты: лук, картофель и зелень. Приправьте салат солью и перцем по вкусу, тщательно перемешайте.
Serve the salad with canned fish and potatoes in portions. To make the dish look neater, use a culinary ring to shape it. As a decoration, take dill and place the greens on the prepared salad.
Салат с рыбными консервами и картофелем подавайте к столу порционно. Чтобы блюдо смотрелось аккуратнее, используйте для формирования кулинарное кольцо. В качестве украшения возьмите укроп — выложите зелень на готовый салат.