Wash the chicken egg, hard-boil it, cool and peel it. Wash the apple, peel it, remove the core. Rinse the nuts with cold water and dry. Place the canned sardines in a separate container, mash with a fork, remove the bones and drain off the excess liquid. Wash the greens for serving and separate the leaves from the branches.
Куриное яйцо промойте, сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Яблоко промойте, очистите, удалите сердцевину. Орехи сполосните холодной водой, просушите. Консервированные сардины переложите в отдельную емкость, разомните вилкой, удалите кости и слейте лишнюю жидкость. Зелень для подачи промойте, листья отделите от веточек.
Prepare your ingredients. To do this, grate the peeled chicken egg on a coarse grater. Repeat the same with the apple and cheese. Use a knife to chop the walnuts, but do not chop them too much.
Подготовите ингредиенты. Для этого очищенное куриное яйцо натрите на крупной терке. То же самое повторите с яблоком и сыром. С помощью ножа порубите грецкие орехи, но не измельчайте их слишком сильно.
Assemble the salad. Place chopped sardines at the bottom of a salad bowl or any other container. Next, lay out a layer of chicken egg and brush with mayonnaise. Place the grated apple and brush with mayonnaise again. At the end, add cheese, mayonnaise and walnuts. Place the finished salad in the refrigerator for 20-30 minutes.
Соберите салат. На дно салатника или любой другой емкости поместите измельченные сардины. Далее выложите слой куриного яйца, смажьте майонезом. Выложите тертое яблоко, снова смажьте майонезом. В конце выложите сыр, еще раз майонез и грецкие орехи. Готовый салат поместите в холодильник на 20-30 минут.
Serve the appetizing fish salad to the table in portions - on a plate or in a bowl. Use parsley leaves as a decoration: place them on top of the finished dish.
Аппетитный рыбный салат подавайте к столу порционно — на тарелке или в креманке. В качестве украшения используйте листья петрушки: выложите их поверх готового блюда.