Wash and boil the egg and potatoes. Wash the onions. Rinse the cans.
Помойте и отварите яйцо и картофель. Помойте лук. Ополосните консервные банки.
Prepare your ingredients. Boil the eggs hard and cut into cubes. Peel the boiled potatoes in their jackets and also cut them into small cubes. Chop the green onions with a knife. Open and drain canned fish and peas. Mash the fish with a fork.
Подготовьте ингредиенты. Яйца отварите вкрутую и нарежьте кубиками. Картофель, сваренный в мундире, очистите и тоже нарежьте небольшими кубиками. Зеленый лук измельчите ножом. Рыбные консервы и консервированный горошек откройте и слейте жидкость. Рыбу разомните вилкой.
Combine ingredients. Combine egg and potatoes in a salad bowl. Add peas and fish. Add half of the chopped green onions. Season the salad with mayonnaise, add salt and pepper. Mix everything well. Top with remaining onions.
Объедините ингредиенты. Соедините в салатнике яйцо и картофель. Добавьте горошек и рыбу. Всыпьте половину нарезанного зеленого лука. Заправьте салат майонезом, добавьте соль, перец. Все хорошо перемешайте. Украсьте сверху оставшимся луком.
Serve the dish as a side dish or as a main dish with bread.
Блюдо подавайте на стол в качестве дополнения к гарниру или же в качестве основного блюда с хлебом.