Wash and boil the egg. Wash the onions. Rinse cans before opening them.
Помойте и отварите яйцо. Помойте лук. Ополосните консервные банки перед тем, как их открыть.
Prepare your ingredients. Boil the egg hard and cool in ice water, and then cut into medium-sized cubes. Remove the cod liver from the jar, leaving the oil in it. Mash the liver with a fork. Cut the pickled cucumbers into cubes.
Подготовьте ингредиенты. Яйцо отварите вкрутую и остудите в ледяной воде, а после нарежьте кубиками среднего размера. Извлеките печень трески из банки, оставив в ней масло. Печень разомните вилкой. Соленые огурцы нарежьте кубиками.
Assemble the salad. Place the chopped ingredients in a salad bowl, add canned peas and stir. Season the salad with salt and pepper to taste. Place in a serving bowl and sprinkle with finely chopped green onions.
Соберите салат. Переложите нарезанные ингредиенты в салатник, добавьте консервированный горошек и перемешайте. Салат посолите и поперчите по вкусу. Выложите в порционную посуду и посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.
Serve the dish as a side dish or as a main dish with bread.
Блюдо подавайте на стол в качестве дополнения к гарниру или в качестве основного блюда с хлебом.