Lightly rinse the fish, dry it, and then remove the bones. Wash the onions and chili peppers thoroughly. Rinse the orange, dry it, then cut it in half and carefully, using a knife, remove the pulp between the membranes. Collect the juice and chop the resulting “fillet”. To serve, rinse and dry the parsley.
Рыбу слегка сполосните, обсушите, после чего удалите кости. Лук и перец чили тщательно промойте. Апельсин промойте, просушите, после чего разрежьте пополам и аккуратно, используя нож, извлеките мякоть между мембран. Сок соберите, а полученное «филе» измельчите. Петрушку для подачи промойте и обсушите.
Prepare your ingredients. Cut out a rounded salad base from slices of bread. Cut the fish fillet into small cubes, and chop the onion and pepper.
Подготовьте ингредиенты. Из ломтиков хлеба вырежьте основу для салата округлой формы. Филе рыбы нарежьте небольшими кубиками, а лук и перец измельчите.
Assemble the dish. Place the prepared ingredients, including the orange, into a deep bowl and stir. Add lime juice there, then mix thoroughly again. Place the finished salad on a bread base and then serve.
Соберите блюдо. Подготовленные ингредиенты, включая апельсин, переложите в глубокую чашу, перемешайте. Туда же добавьте сок лайма, после чего еще раз тщательно перемешайте. Готовый салат переложите на основу из хлеба, а затем подайте к столу.
Decorate an appetizing trout salad with herbs. To do this, separate the parsley leaves from the branches and then place them on top of the dish. The finished salad can be served immediately or left in the refrigerator under cling film to prevent it from spoiling.
Аппетитный салат из форели украсьте с помощью зелени. Для этого листья петрушки отделите от веточек, после чего выложите их поверх блюда. Готовый салат можно подать сразу или оставить его в холодильнике под пищевой пленкой, чтобы он не испортился.