Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash and dry the greens. Peel the kiwi.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Зелень вымойте и обсушите. Киви очистите от шкурки.
Prepare your food. Toast the pine nuts in a dry frying pan for 1-2 minutes. Let them cool. Cut the kiwi into small cubes and the red fish into pieces. Finely chop the greens.
Подготовьте продукты. Кедровые орехи подрумяньте на сухой сковороде в течение 1-2 минут. Дайте им остыть. Киви нарежьте небольшими кубиками, красную рыбу — кусочками. Зелень мелко порубите.
Mix the ingredients. Place red fish, kiwi, pine nuts, and herbs in a salad bowl. Salt and pepper to taste. Season with olive oil. Stir gently.
Смешайте ингредиенты. Положите в салатник красную рыбу, киви, кедровые орехи, зелень. Посолите и поперчите по вкусу. Заправьте оливковым маслом. Аккуратно перемешайте.
The salad will look especially appetizing if you decorate it with halves or rings of olives.
Салат будет смотреться особенно аппетитно, если украсить его половинками или колечками маслин.