Boil the eggs hard, cool in cold water, and peel. Rinse the champignons thoroughly and dry. Peel and wash the onions and carrots. Drain the liquid from the canned fish and remove the bones from the fish.
Сварите яйца вкрутую, остудите в холодной воде, очистите. Шампиньоны тщательно промойте и обсушите. Лук и морковь почистите и вымойте. Слейте жидкость из рыбных консервов и очистите рыбу от костей.
Prepare the champignons. Cut the mushrooms into medium-sized pieces and place in a separate bowl. Heat a frying pan and add oil. Add the mushrooms and fry, stirring, until golden brown. At the end of frying, salt them.
Приготовьте шампиньоны. Порежьте грибы на кусочки средней величины и переложите в отдельную миску. Разогрейте сковороду и налейте масло. Выложите грибы и, помешивая, обжарьте до золотистого цвета. В конце жарки посолите их.
Grind the food. Grate the eggs and carrots separately on a large-mesh grater, and grate the cheese on a small-mesh grater. Finely chop the onion into squares. Mash the fish into pieces using a fork.
Измельчите продукты. Яйца и морковь по отдельности натрите на терке с крупными ячейками, сыр — с мелкими. Лук мелко нарубите квадратиками. Рыбу разомните на кусочки при помощи вилки.
Prepare vegetable frying. Heat a frying pan and add oil. Add the onion and fry it over medium heat for 2-3 minutes. Then add the carrots and fry everything together for about 5 minutes.
Приготовьте овощную зажарку. Разогрейте сковороду и добавьте масло. Выложите лук и обжарьте его на среднем огне в течение 2-3 минут. Затем добавьте морковь и жарьте все вместе около 5 минут.
Form a salad. The order of the layers is as follows: champignons, half the eggs, fish, fried vegetables, the rest of the eggs, cheese. Spread each layer with a small amount of mayonnaise.
Сформируйте салат. Порядок слоев следующий: шампиньоны, половина яиц, рыба, овощная зажарка, оставшаяся часть яиц, сыр. Каждый слой промазывайте небольшим количеством майонеза.
Parsley will be an excellent decoration for salad. Its bright green color will go perfectly with the cheese that is sprinkled on the dish.
Отличным украшением для салата станет петрушка. Ее яркий зеленый цвет будет прекрасно сочетаться с сыром, которым посыпано блюдо.