Wash the chicken liver, carrots and eggs, cook in different pans in salted water until tender. Peel the carrots and eggs. To serve, wash the dill, dry it, and separate the branches from the stems.
Куриную печень, морковь и яйца вымойте, сварите в разных кастрюлях в подсоленной воде до готовности. Морковь и яйца почистите. Укроп для подачи вымойте, обсушите, отделите веточки от стеблей.
Prepare your food. Grate the boiled liver and carrots for salad on a coarse grater, and chop the chicken eggs and hard cheese on a fine grater.
Подготовьте продукты. Вареные печень и морковку для салата натрите на крупной терке, а куриные яйца и твердый сыр измельчите на мелкой.
Form a salad. Place the ingredients in transparent bowls, coating each layer with mayonnaise, in the following order: carrots, chicken liver, boiled eggs and grated cheese.
Сформируйте салат. Положите ингредиенты в прозрачные креманки, промазывая каждый слой майонезом, в следующем порядке: морковка, куриная печень, вареные яйца и натертый сыр.
Serve the Tenderness salad with liver, garnishing the top layer with dill sprigs.
Подавайте салат «Нежность» с печенью, украсив верхний слой веточками укропа.