Boil the rice in advance. Rinse the shrimp greens and squid carcass and defrost them. Clean the squid inside and out.
Отварите заранее рис. Промойте зелень креветки и тушку кальмара, разморозьте их. Почистите кальмар изнутри и снаружи.
Fry finely chopped garlic, chili peppers, onions and shrimp in vegetable oil. It's best to use olive oil.
Обжарьте мелко нарезанный чеснок, перец чили, лук и креветки на растительном масле. Лучше всего возьмите оливковое масло.
Add rice to the pan, mix everything well. Remove from stove.
Добавьте в сковороду рис, все хорошо перемешайте. Снимите с плиты.
Add a raw egg to the filling and mix well. Fill the squid with the mixture and secure the ends of the squid with skewers or toothpicks.
В начинку добавьте сырое яйцо, хорошо перемешайте. Заполните кальмар получившейся смесью и скрепите концы кальмара шпажками или зубочистками.
Pepper and salt the squid. Fry it on all sides for 5 minutes on each side.
Поперчите и посолите кальмар. Обжарьте его со всех сторон по 5 минут на каждую.
Serve the squid with lemon wedges, herbs and paprika. Also prepare a delicious garlic sauce for it.
Подавайте кальмар с дольками лимона, зеленью и паприкой. Также приготовьте нему вкусный чесночный соус.