Wash and hard boil the eggs. Peel the onion and rinse it with cold water. Rinse cans.
Помойте и отварите вкрутую яйца. Почистите лук и обдайте его холодной водой. Сполосните консервные банки.
Prepare your ingredients. Grate the whites on a medium grater, the yolks on a fine grater, and the cheese on a coarse grater. Mash the canned pink salmon and saury with a fork separately from each other. Cut the onion into small cubes.
Подготовьте ингредиенты. Белки натрите на средней терке, желтки — на мелкой, сыр — на крупной. Консерованную горбушу и сайру разомните вилкой отдельно друг от друга. Лук нарежьте мелкими кубиками.
Serve the dish. Grease the bottom of the salad bowl with mayonnaise. Place half of the chopped onion in the first layer. Place pink salmon on top. Next in layers: half the cheese and egg whites, onion, saury, remaining cheese and egg whites. Coat each layer with mayonnaise. Sprinkle grated yolks on top of the salad.
Подайте блюдо. Дно салатницы смажьте майонезом. Первым слоем выложите половину нарезанного лука. Поверх положите горбушу. Дальше слоями: половину сыра и белков, лук, сайру, оставшиеся сыр и белки. Каждый слой промазывайте майонезом. Сверху посыпьте салат тертыми желтками.
Serve the dish on the table in a beautiful salad bowl or on a wide flat dish.
Блюдо подавайте на стол в красивом салатнике или на широком плоском блюде.