Wash the potatoes, dry them and bake them in their skins for 15 - 20 minutes at 180 degrees. Then cool and peel. Wash the eggs with soda solution, dry, hard-boil, cool and peel. Wash the apple, peel and remove the core. Remove the skin from the fish and remove the bones if necessary. Wash green onions and arugula and dry. To serve, roll a slice of salmon into a rosette. Prepare a pastry ring.
Картофель вымойте, просушите и запеките в мундире в течение 15 - 20 минут при температуре 180 градусов. Затем остудите и очистите. Яйца промойте раствором соды, просушите, сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Яблоко вымойте, очистите от кожуры и удалите сердцевину. Рыбу очистите от кожи, при необходимости удалите косточки. Зеленый лук и рукколу вымойте, обсушите. Ломтик семги для подачи сверните розочкой. Приготовьте кондитерское кольцо.
Chop the salad ingredients. Cut the prepared salmon, eggs, potatoes and apple into small cubes, approximately 0.5 cm. Chop the green onion feathers into rings.
Нарежьте компоненты салата. Подготовленные семгу, яйца, картофель и яблоко нарежьте кубиками небольшого размера, приблизительно 0,5 см. Перья зеленого лука нашинкуйте кольцами.
Combine products. Place the chopped ingredients in a salad bowl, add mayonnaise and stir.
Соедините продукты. В салатник выложите нарезанные продукты и добавьте майонез и перемешайте.
Place a serving of salad on a plate through a pastry ring. Place arugula leaves around. Decorate the top with a salmon rose.
Порцию салата выложите на тарелку через кондитерское кольцо. Вокруг разложите листья рукколы. Сверху украсьте розочкой из семги.