Peel the red onion. Wash the carrots, boil them in their skins, then cool and peel. Soak the eggs in a 3% soda solution and rinse, then hard-boil, cool, and peel. Dry the cucumbers; to serve, cut the cucumbers into thin slices. Wash the apple, peel and core. Wash and dry the parsley.
Красный репчатый лук очистите. Морковь вымойте, отварите в кожуре, затем остудите и очистите. Яйца замочите в 3%-ом растворе соды и промойте, затем сварите вкрутую, остудите, очистите от скорлупы. Огурцы обсушите, для подачи огурцы нарежьте тонкими ломтиками. Яблоко вымойте, очистите от кожуры и вырежьте сердцевину. Петрушку вымойте и просушите.
Prepare salad ingredients. Grate the carrots on a coarse grater. Place the saury in a bowl and mash. Cut the apple and cucumbers into thin strips. Grate the eggs on a fine grater. Cut the onion into small cubes 0.3x0.3 cm.
Подготовьте компоненты салата. Морковь натрите на крупной терке. Сайру положите в миску и разомните. Яблоко и огурцы нарежьте тонкой соломкой. Яйца натрите на мелкой терке. Лук нарежьте мелким кубиком 0,3х0,3 см.
Form a salad. Place carrots in the first layer on a wide plate, brush with mayonnaise, top with saury and red onion, a layer of mayonnaise. Then spread the cucumbers, then the apple, cover with a mesh of mayonnaise. Place the eggs on the top layer. Place the salad in the refrigerator to soak for 2 hours.
Сформируйте салат. На широкую тарелку первым слоем положите морковь, смажьте майонезом, поверх — сайру и красный лук, слой майонеза. Затем распределите огурцы, потом яблоко, покройте сеткой из майонеза. Верхним слоем выложите яйца. Поставьте салат в холодильник для пропитки на 2 часа.
Place a serving of salad on a plate, fan out cucumber slices on top, and place a sprig of parsley next to the salad.
Порцию салата положите на тарелку, сверху веером выложите ломтики огурца, рядом с салатом положите веточку петрушки.