Drain tuna, corn and mini corn. Soak the eggs in a 3% soda solution, rinse, hard-boil, cool and peel. Wash the cucumber, dry it, cut off the ends. Rinse the rice and boil until done. Wash and dry the dill. To serve, rinse and dry the two types of basil, then separate the leaves from the stem.
С тунца, кукурузы и мини-кукурузы слейте жидкость. Яйца замочите в 3%-ом растворе соды, промойте, сварите вкрутую, остудите и очистите. Огурец вымойте, обсушите, срежьте кончики. Рис промойте и отварите до готовности. Укроп промойте и просушите. Для подачи два вида базилика промойте и просушите, затем листья отделите от стебля.
Prepare your food. Place the tuna in a bowl, mash it lightly and mix with the rice. Cut the cucumbers into strips. Finely chop the eggs and dill. Grind the cheese using a large-mesh grater.
Подготовьте продукты. Тунец выложите в миску, слегка разомните и смешайте с рисом. Огурцы нарежьте соломкой. Яйца и укроп мелко порубите. Сыр измельчите при помощи терки с крупными ячейками.
Combine products. Place rice and tuna in a salad bowl, add eggs, corn, cucumbers, eggs, cheese and dill. Stir and season the salad with mayonnaise.
Соедините продукты. В салатник выложите рис с тунцом, добавьте яйца, кукурузу, огурцы, яйца, сыр и укроп. Перемешайте и заправьте салат майонезом.
Place a heaping portion of the salad on a plate, garnish with red and green basil leaves and mini corn on the cob.
Порцию салата выложите на тарелку горкой, украсьте листьями красного и зеленого базилика и початками мини-кукурузы.