Wash the sea bass, remove the entrails, tail and fins, cut into fillets without. Wash the cucumber, dry it, cut off the ends. Wash the eggs, hard-boil, cool, and peel. Wash the dill and dry. Line a baking sheet with parchment paper or foil. Turn the oven on 180 degrees.
Морского окуня промойте, удалите внутренности, хвост и плавники, разделайте на филе без. Огурец вымойте, обсушите, срежьте кончики. Яйца промойте, сварите вкрутую, остудите, почистите. Укроп вымойте, обсушите. Противень застелите пергаментной бумагой или фольгой. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the fish. Place the sea bass fillet on a baking sheet and place in a preheated oven for 25 minutes. Cool.
Подготовьте рыбу. Филе морского окуня положите на противень, отправьте в разогретую духовку на 25 минут. Остудите.
Cut the food. Cut the sea bass meat and cucumber into cubes about 5-7 mm thick. Finely chop the eggs and dill. Leave the dill sprig for serving. Grind the cheese using a large-mesh grater.
Нарежьте продукты. Нарежьте мясо морского окуня и огурец кубиками, толщиной около 5-7 мм. Яйца и укроп мелко порубите. Веточку укропа оставьте для подачи. Сыр измельчите при помощи терки с крупными ячейками.
Combine the ingredients and complete the preparation of the dish. Place pieces of baked perch, cheese shavings, chopped cucumber, eggs and dill in a salad bowl. Add mayonnaise, salt and pepper, mix thoroughly.
Соедините продукты и завершите приготовление блюда. В салатник выложите кусочки запеченного окуня, сырную стружку, измельченные огурец, яйца и укроп. Добавьте майонез, соль и перец, тщательно перемешайте.
Place a cylindrical glass in the middle of the serving plate, place a portion of the salad around it, and remove the glass. Decorate the top with flying fish caviar and insert a sprig of dill into the middle.
В середину сервировочной тарелки поставьте цилиндрическую рюмку, выложите порцию салата вокруг нее, рюмку уберите. Верх украсьте икрой летучей рыбы, в середину вставьте веточку укропа.