Rinse the eggs, dry, hard-boil for 7 minutes, cool and peel the shells. Boil the potatoes on the stove in their skins, cool and peel. Drain the liquid from olives, olives and pink salmon. To serve, cut the olives in half. To serve, wash, boil, peel, and cut the carrots into shapes or into thin slices at an angle.
Яйца промойте, просушите, сварите вкрутую в течение 7 минут, остудите и очистите скорлупы. Картошку отварите на плите в кожуре, остудите и очистите. С оливок, маслин и горбуши слейте жидкость. Маслины для подачи разрежьте пополам. Морковь для подачи вымойте, отварите, очистите, нарежьте фигурно или тонкими ломтиками под углом.
Chop the salad ingredients. Cut the potatoes and eggs into cubes about 7 mm thick. Mash the pink salmon with a fork or cut into small pieces. Leave the olives whole.
Измельчите компоненты салата. Картофель и яйца нарежьте кубиками толщиной около 7 мм. Горбушу разомните вилкой или порежьте небольшими кусочками. Оливки оставьте целыми.
Assemble and dress the salad. Place potatoes and eggs in a salad bowl, add pink salmon and olives. Season with salt and pepper, stir, then season with olive oil.
Соберите и заправьте салат. В салатник положите картофель и яйца, добавьте горбушу и оливки. Посолите и поперчите, перемешайте, затем заправьте оливковым маслом.
Place canned fish salad with potatoes and eggs in bowls with legs. Top the salad with carrots and olives.
Салат из рыбных консервов с картошкой и яйцом разложите по креманкам на ножках. Сверху салат украсьте морковью и маслинами.