Prepare ingredients for fish salad with potatoes and cheese. Remove the seeds, stem, and white veins from the pepper. Boil the potatoes in advance, cool them and cut them into cubes. Also cut carrots and peppers into cubes. Boil and chop the eggs. Remove bones from fish.
Подготовьте продукты для рыбного салата с картошкой и сыром. Из перца удалите семена, плодоножку, белые прожилки. Заранее отварите картофель, остудите его и нарежьте кубиками. Морковь и перец также нарежьте кубиками. Отварите и измельчите яйца. Удалите из рыбы кости.
Marinate the fish. Peel the herring from bones and cut into slices. Mix fish with mustard, vegetable oil and black pepper in a bowl. Cover with cling film and leave for half an hour.
Замаринуйте рыбу. Сельдь почистите от костей, нарежьте слайсами. Смешайте в миске рыбу с горчицей, растительным маслом и черным перцем. Накройте пищевой пленкой и оставьте на полчаса.
Make a gas station. Grate the cheese on a fine grater. Finely chop the onion and dill. Combine cheese, onion, dill, vegetable oil. Season with salt and pepper. Mix all ingredients.
Сделайте заправку. Сыр натрите на мелкой терке. Лук и укроп мелко порубите. Соедините сыр, лук, укроп, растительное масло. Посолите и поперчите. Перемешайте все ингредиенты.
Prepare fish salad with potatoes and cheese. Prepare a salad bowl. Mix herring with potatoes, carrots, eggs, and bell peppers. Add some salt. Pour in the dressing, stir. Let it brew for 30 minutes.
Приготовьте рыбный салат с картошкой и сыром. Подготовьте салатник. Смешайте в нем селедку с картофелем, морковью, яйцами, болгарским перцем. Посолите. Влейте заправку, перемешайте. Дайте настояться 30 минут.
Serve the fish salad with potatoes and cheese half an hour after preparation.
Подавайте рыбный салат картошкой и сыром через полчаса после приготовления.