Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Fish salad with potatoes and cheese Рыбный салат с картошкой и сыром

Рыбный салат с картошкой и сыром Fish salad with potatoes and cheese

Fish salad with potatoes and cheese is a hearty appetizer that can replace a full meal. Prepared from salted herring. The first recipe for salting this fish was invented by the Dutchman Bekel in the 14th century. In Holland, for a long time, it has been customary to salt fish without gills, which, in their opinion, make the aroma of herring too strong. When we salt fish, we leave the gills on, on the contrary, to enhance the taste. Take this fact into account if you prepare home-salted fish salad.


Рыбный салат с картофелем и сыром — питательная закуска, способная заменить полноценный обед. Основа блюда — солёная сельдь. Первый способ засола этой рыбы был придуман голландцем Бекелем в XIV веке. В Голландии рыбу традиционно солят без жабр, считая, что они делают аромат сельди слишком резким. У нас же при засолке рыбы жабры сохраняют для усиления вкуса. Учитывайте этот момент, если будете готовить салат из домашней посолы.


Steps / Шаги:

  1. Prepare ingredients for fish salad with potatoes and cheese. Remove the seeds, stem, and white veins from the pepper. Boil the potatoes in advance, cool them and cut them into cubes. Also cut carrots and peppers into cubes. Boil and chop the eggs. Remove bones from fish.
    Подготовьте продукты для рыбного салата с картошкой и сыром. Из перца удалите семена, плодоножку, белые прожилки. Заранее отварите картофель, остудите его и нарежьте кубиками. Морковь и перец также нарежьте кубиками. Отварите и измельчите яйца. Удалите из рыбы кости.
  2. Marinate the fish. Peel the herring from bones and cut into slices. Mix fish with mustard, vegetable oil and black pepper in a bowl. Cover with cling film and leave for half an hour.
    Замаринуйте рыбу. Сельдь почистите от костей, нарежьте слайсами. Смешайте в миске рыбу с горчицей, растительным маслом и черным перцем. Накройте пищевой пленкой и оставьте на полчаса.
  3. Make a gas station. Grate the cheese on a fine grater. Finely chop the onion and dill. Combine cheese, onion, dill, vegetable oil. Season with salt and pepper. Mix all ingredients.
    Сделайте заправку. Сыр натрите на мелкой терке. Лук и укроп мелко порубите. Соедините сыр, лук, укроп, растительное масло. Посолите и поперчите. Перемешайте все ингредиенты.
  4. Prepare fish salad with potatoes and cheese. Prepare a salad bowl. Mix herring with potatoes, carrots, eggs, and bell peppers. Add some salt. Pour in the dressing, stir. Let it brew for 30 minutes.
    Приготовьте рыбный салат с картошкой и сыром. Подготовьте салатник. Смешайте в нем селедку с картофелем, морковью, яйцами, болгарским перцем. Посолите. Влейте заправку, перемешайте. Дайте настояться 30 минут.
  5. Serve the fish salad with potatoes and cheese half an hour after preparation.
    Подавайте рыбный салат картошкой и сыром через полчаса после приготовления.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому